Suceveanul Gabriel Conache, convocat pentru lotul echipei Stejarii Bucuresti (Rugby)


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Gabriel Conache, actulamente la clubul CSM Timişoara, a fost convocat pentru lotul echipei Stejarii Bucureşti care va întâlni formaţia franceză Stade Francais în runda a IV-a şi a V-a a Challenge Cup, mai întâi acasă şi apoi în deplasare. Gabi Conache a fost component al echipei LPS Suceava pregătită de profesorul Dumitru Livadaru şi unul dintre componenţii de bază ai loturilor naţionale de juniori ale României.

Suceveanul s-a remarcat şi în Divizia Naţională de seniori fiind transformerul formaţiei CSM Bucovina Suceava. Gabriel Conache a fost transferat la CSU “Aurel Valicu” Arad pentru ca apoi să ajungă la CSM Timişoara.

Stade Francais este marea favorită la titlul Challenge Cup şi vine după un insucces în campionat, aşa că meciul se anunţă a fi cât se poate de greu. Partida de la Bucureşti se joacă sâmbată, 11 decembrie, de la ora 16:00 pe Stadionul Arcul de Triumf şi va fi transmisă de GSP TV.

Până acum, Stejarii Bucureşti au jucat două meciuri în Grupa IV a Challenge Cup, pierzând acasă cu englezii de la Leeds, 9-23, şi învingându-i apoi pe italienii de la Crociati, 20-19. Urmează meciurile cu Stade Francais, acasă pe 11 decembrie şi în deplasare pe 16 decembrie, iar ultimele noastre partide vor fi în 2011, în deplasare cu Crociati şi Leeds.


Intră acum și în grupul de