Sala „Unirea” din Suceava se schimba in „straie noi”


Intră acum și în grupul de

Una din arenele sportive ale Sucevei care a cunoscut gloria unor victorii de prestigiu este sala „Unirea” din Suceava. Este adevărat, au trecut mai mulţi ani de când voleibaliştii suceveni jucau de la egal la egal cu marile forţe ale vremurilor, Steaua şi Dinamo, însă se pare că acele timpuri ar putea să revină.

Pentru a fi gata să ofere iar condiţii optime pentru un adevărat spectacol sportiv, mai ales că CSMU LPS Suceava a promovat în Divizia A1, sala „Unirea” a necesitat reparaţii. După ce a fost dotată cu geamuri de termopan, iar vestiarele au primit o altă înfăţişare, la bătrâna sală a fost înlocuit şi acoperişul şi au fost reparate aleile din jurul ei. Mai mult chiar, în sală a fost schimbat parchetul, suprafaţa de joc, iar tribunele au devenit mai încăpătoare.

Începând cu 2010 iubitorii sportului sucevean pot beneficia de noul patinoarul uscat din complexul „Unirea”, de trei terenuri de tenis la care-şi desfăşoară activitatea Clubul „Select” unde în curând cei care îndrăgesc acest joc vor putea urmări meciurile din tribună. Şi terenul de rugby a fost adus la standarde moderne, suprafaţa de joc şi tribunele ridicându-se la nivelul Diviziei Naţionale.


Intră acum și în grupul de