Formatia LPS Suceava nu a reusit sa produca surpriza in disputa cu LPS Piatra Neamt (Handbal feminin – juniori I)


Intră acum și în grupul de

Într-o partidă contând pentru etapa a X-a a seriei A, LPS Suceava – LPS Piatra Neamţ 25-29

Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a găzduit sâmbătă 29 ianuarie un meci de handbal feminin din cadrul seriei A a Campionatului Naţional de junioare I. Faţă în faţă s-au aflat echipa gazdă LPS Suceava şi ocupanta locului secund în clasament LPS Piatra Neamţ.

Sucevencele s-au descurcat destul de bine în prima parte a meciului, dar timp de 10 minute între minutele 25-30 şi 30-35 au avut o scădere inexplicabilă care a permis oaspetelor să conducă cu 17-11. Deşi alcătuiesc o echipă cu talie deosebită, elevelor antrenorului Dorel Ţugurlan au făst depăşite de mobilitatea şi inspiraţia nemţencelor.

Scorul final al partidei LPS Suceava – LPS Piatra Neamţ a fost 25-29 şi gruparea suceveană s-a îndepărtat serios de obiectivul participării la turneul semifinal.

„Am făcut multe greşeli şi nu ne-am putut concentra atunci când a trebuit. Păcat de efortul făcut de jucătoarele noastre pentru şansele de a a junge pe locul III au scăzut simţitor. Trebuie să menţionez şi faptul că am beneficiat şi de un arbitraj slab din partea tinerei brigăzii din Bistriţa”, a declarat antrenorul echipei de handbal feminin junioare I a LPS Suceava, Dorel Ţugurlan.


Intră acum și în grupul de