Doua infrangeri pentru suceveni in turneul de la Carta (Hochei pe gheata – juniori Under 14)


Intră acum și în grupul de

Cel de-al doilea turneu pentru grupa 7-9 din cadrul Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă pe juniori Under 14 a avut loc la finele săptămânii precedente la Cârţa (judeţul Harghita). Echipa CSM Suceava a avut programate două meciuri, pe rând cu formaţiile Steaua şi CS Madicsa Cârţa.

Partida cu formaţia bucureşteană nu s-a putut disputa pentru că gruparea suceveană nu a ajuns în timp util la ora oficială din cauze obiective. Jocul cu echipa gazdă din Cârţa a fost pierdut de CSM Suceava cu 3-7.

În primul turneu al grupei 7-9 formaţia suceveană pregătită de Constantin Curelar şi Cătălin Vasiliu a cedat în disputa cu Steaua cu 2-6 pentru ca apoi să treacă de CS Medicsa Cârţa cu 10-2.

„Nu a fost unul dintre cele mai reuşite turnee ale noastre, dar pentru copii a fost o experienţă care le va folosi ulterior. Nu am ajuns la meciul cu Steaua pentru că din păcate microbuzul nostru s-a defectat pe drum. Nu ştiu dacă meciul se va putea reprograma, dacă nu am pierdut conform regulamentului cu 5-0.

Disputa cu gruparea din Cârţa a fost una în care gazdele au dominat şi au câştigat pe merit. Noi am avut handicapul unei pregătiri pe o gheaţă precară la Suceava, în timp ce ei s-au antrenat pe patinoarul lor unde gheaţa a fost constantă tot timpul. Şi publicul spectator care a încurajat permanent formaţia gazdă a fost un factor care a contribuit la succesul harghitenilor.

Se poate să mai avem un turneu prin luna martie în Bucureşti şi poate încă unul în aprilie. Oricum, deşi am pierdut în acest turneu în faţa celor de la Medicsa Cârţa, ne menţinem pe locul VIII pentru că avem avantajul golaverajului, noi învingându-i în primul turneu cu 10-2, faţă de 3-7 cu care am pierdut la finele săptămânii trecute”, a afirmat antrenorul echipei de hochei pe gheaţă under 14 a CSM Suceava, Constantin Curelar.


Intră acum și în grupul de