CS Universitatea II Suceava, la cea de-a patra victorie consecutiva (Handbal masculin – Divizia A)


Intră acum și în grupul de

Într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a seriei A, CSU II Suceava – CSM Focşani 36-29 (20-12)

Într-un meci din etapa XIX-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CS Universitatea Suceava a primit în sala LPS vizita echipei CSM Focşani. Cu un moral bun după trei victorii consecutive care au adus-o pe primul loc în clasament, echipa suceveană a abordat cu încredere şi acest joc în dorinţa de a continua şirul succeselor. Beneficind şi de aportul unor jucători de la formaţia de Ligă Naţională, Acatrinei, Şoldănescu şi Ţuţu, gazdele nu şi-au făcut mari probleme şi s-au impus în faţa ambiţioasei grupări vrâncene cu scorul de 36-29.

Echilibrul s-a menţinut în debutul primei reprize până în minutul 12 când sucevenii au luat un avans consistent de cinci goluri. Până la pauză s-a jucat în aceeaşi notă şi gazdele au intrat cu un avantaj net la cabine, scor 20-12.

Focşănenii au revenit mai încrezători de la cabine şi au redus din handicap. Nu a fost decât un simplu „foc de paie” pentru că CSU II Suceava şi-a făcu jocul ei şi s-a impus clar la final cu 36-29. Această a patra victorie consecutivă îi menţine pe cei de la CS Universitatea II Suceava pe prima poziţie în clasamentul seriei A a Diviziei A de handbal masculin.

*CSU Suceava: Spiridon (1 gol), Drăghici – Acatrinei (6), Roşu (6), Dumitraş (6), Ţuţu (4), Petrea (4), Ţigănaş (3), Şoldănescu (2), Zvanciuc (2), Buga (2), Matei, Toşa, Smeu.

CSM Focşani: Cloşcă, Rusu – Costache (9 goluri), Stan (8), Maftei (5), Popa (3), Negrea (3), Stancu (1), Secară, Neaţă, Anca, Necoară, Voicu, Paroiu.


Intră acum și în grupul de