Victorie in ultimul meci amical


Intră acum și în grupul de

Handbaliştii de la CS Universitatea Suceava au câştigat detaşat ultimul meci de pregătire disputat în compania grupării de Divizie A Politehnica Iaşi. La capătul a 60 de minute, elevii antrenorului Leonard Bibirig s-au impus cu scorul de 37-21, după ce la pauză au condus cu 22-9. În prima parte a jocului, tehnicianul studenţilor a folosit echipa de bază, dovadă fiind şi diferenţa mare de pe tabela de marcaj, de 13 goluri, iar la reluare au fost introduşi în teren mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin până în prezent în prima echipă şi doar sporadic o parte dintre cei de la echipa de bază.

Meciul de marţi seară a fost ultima verificare înaintea jocului de Ligă Naţională de vineri, de la ora 17, de la Satu Mare, cu CSM din localitate. Până la plecarea spre nord vestul ţării, programată joi dimineaţă, studenţii vor mai efectua un singur antrenament în cursul serii de miercuri.

Antrenorul Leonard Bibirig a rulat pe parcursul partidei urmatorul lot de jucatori: Andrei, Drăghici – Dediu (5 goluri), Gavriloaia (5), Adomnicăi (5), Roşu (4), Şoldănescu (3), Mitrea (4), Pancu (3), Acatrinei (3), Zvanciuc (2), Ţuţu (2), Bursuc (1), Smeu şi Buga. La jocul cu Politehnica Iaşi, Pralea, Ciubotariu şi Spiridon au fost menajati, în timp ce Adrian Chiruţ se află în recuperare după accidentarea suferită la braţul drept în jocul din Liga Naţională de la Politehnica Timişoara.


Intră acum și în grupul de