CSM Bucovina Suceava, pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru debutul sezonului competitional 2011 (Rugby – Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

Sezonul competiţional 2011 la rugby va începe pentru CSM Bucovina Suceava în data de 27 martie. În prima etapă a Diviziei Naţionale de rugby, al doilea eşalon valoric, formaţia suceveană va juca pe terenul grupării Stejarul Buzău.

Rugbiştii suceveni au deja la activ patru meciuri amicale în această perioadă a pregătirilor şi încearcă să mai realizeze unul în compania celor de la Poli Iaşi. Tânăra echipă suceveană are nevoie de cât mai multe jocuri de pregătire pentru a reuşi să se pună la punct la capitolul omogenitate şi relaţii de joc.

„Păcat de faptul că plouă pentru că în acest caz nu vom putea să jucăm sau să forţăm terenul „Unirea”. Dacă am face un amical aici l-am distruge. Vom încerca să găsim o altă locaţie pentru că avem nevoie de antrenamente specifice premergătoare debutului de campionat. Începem sezonul competiţional 2011 cu un lot extrem de tânăr, din cei 30 de sportivi pe care-i avem, 20 jucători au sub 21 de ani. În aceste condiţii trebuie să punem accent pe îmbunătăţirea relaţiilor de joc şi pe crearea unui nucleu care să se comporte ca o echipă, ca un grup compact”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Divizia Naţională în sezonul 2011 are doar şapte formaţii: CS Poli Agro Iaşi, RC Bârlad, CS Ştiinţa Petroşani, RC Stejarul Buzău, CFR CSU SCM Braşov, CSO Pantelimon Bucureşti şi CSM Bucovina Suceava.

Programul turului de campionat pentru CSM Bucovina Suceava:

27 martie
Etapa I
RC Stejarul Buzău – CSM Bucovina Suceava

2 aprilie
Etapa a II-a
CSM Bucovina Suceava stă.

9 aprilie
Etapa a III-a
CSM Bucovina Suceava – Ştiinţa Petroşani

16 aprilie
Etapa a IV-a
RC Bârlad – CSM Bucovina Suceava

30 aprilie
Etapa a V-a
CSM Bucovina Suceava – Poli Iaşi

7 mai
Etapa a VI-a
CSO Pantelimon – CSM Bucovina Suceava

14 mai
Etapa a VII-a
CSM Bucovina Suceava – CFR Braşov


Intră acum și în grupul de