Echipa LPS Suceava pastreaza sanse mari de calificare la turneul semifinal (Handbal feminin – juniori III)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, la Vaslui, a avut loc cel de-al patrulea turneu contând pentru seria A a Campionatului Naţional de handbal feminin pentru juniori III. Pentru cel de-a doilea loc în clasamentul seriei care permite accesul la turneul semifinal în luptă directă se află LPS Suceava şi CSŞ Gura Humorului. Înainatea turneului cu numărul patru formaţia din Suceava avea un punct avans faţă de gruparea humoreană, în întâlniriel directe fiind egalitate, câte o victorie de fiecare parte şi un egal.

În chiar primul meci al competiţiei găzduite de municipiul Vaslui, CSŞ Gura Humorului a reuşit să se impună în faţa echipei LPS Suceava la trei goluri diferenţă. Evoluţia bună a humorencelor din meciul cu elevele antrenorului Ilie Pîţu nu a fost urmată comportări la fel de bune în partidele cu LPS Iaşi şi LPS Botoşani, CSŞ Gura Humorului pierzându-le pe ambele.

De partea cealaltă, LPS Suceava a pierdut în faţa liderului LPS Vaslui tot la trei goluri diferenţă, dar a învins pe LPS Botoşani.

„Nu am reuşit un joc bun în compania celor de la CSŞ Gura Humorului. Am jucat mai bine cu LPS Botoşani şi destul de bine cu liderul LPS Vaslui. Dacă reuşim să trecem de LPS Iaşi, iar CSŞ Gura Humorului va pierde cu LPS Vaslui, diferenţa dintre în lupta pentru locul II în clasament va fi cred eu decisivă.

În ultimul turneu din campionat, care va avea loc la Suceava în perioada 16-17 aprilie vom încerca să demonstrăm că ne putem face norocul şi singuri”, a declarat antrenorul echipei de handbal feminin juniori III a LPS Suceava, Ilie Pîţu.


Intră acum și în grupul de