Sportivii suceveni “ataca” podiumul de premiere (Lupte greco-romane – Campionatele Nationale de juniori)


Intră acum și în grupul de

La finele acestei săptămâni, la Piteşti se va desfăşura etapa finală a Campionatului Naţional de Lupte greco-romane pentru juniori I. Suceava va fi reprezentată la această competiţie de opt sportivi, patru de la CSM şi patru de la Liceul cu Program Sportiv.

Cele mai mari şanse de a urca pe podiumul de premiere le are Ioan Burlică de la CSM Suceava, luptător de mare valoare şi deosebit de experimentat el mai având încă şase titluri de campion naţional la activ. De la LPS Suceava cei pe care se va miza sunt Ionuţ Acostăchioaie şi Andrei Apetre, doi tineri care deşi au doar 17 ani au dovedit în concursuri că au stăpânire de sine şi talent.

„Cei trei luptători, Ioan Burlică, Ionuţ Acostăchioaie şi Andrei Apetre sunt favoriţi, ca să zic aşa, la medalii. Orice alte performanţe pe care alţi sportivi de-ai noştri le-ar obţine nu ne-ar produce decât o plăcută surpriză”, a declarat antrenor Andrei Bolohan, cel care va însoţi la etapa finală a Naţionalelor de la Piteşti, lotul luptătorilor suceveni.


Intră acum și în grupul de