Autoritatile sucevene, preocupate de siguranta sportivilor care vor participa la Turul Ciclist al Romaniei


Intră acum și în grupul de

Judeţul Suceava va găzdui pe 7 iunie cea mai lungă etapă a Turului Ciclist al României, etapă ce se va desfăşura pe traseul Siret – Rădăuţi – Câmpulung Moldovenesc – Suceava, cu o lungime de 224 km. În consecinţă, prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a convocat, miercuri, reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în organizarea acestui eveniment pentru identificarea problemelor de pe traseul etapei.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut secţiilor de drumuri naţionale din judeţ să asigure ca drumurile pe care se desfăşoară etapa să fie plombate şi să fie marcate cu indicatoare rutiere. Principala preocupare o reprezintă siguranţa sportivilor pe parcursul itinerariului, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic, a spus prefectul.

La Turul Ciclist al României sunt aşteptaţi să participe aproximativ 130 de sportivi, urmând ca sosirea pentru etapa a patra să fie amenajată în faţa magazinului ”Bucovina” din municipiul Suceava, iar festivitatea de premiere în Piaţa Drapelului.

Cea de-a 48-a ediţie a Turului Ciclist al României se desfăşoară în perioada 4-11 iunie, în opt etape, totalizând 1.535 km.


Intră acum și în grupul de