Joi se analizeaza viitorul financiar al handbalistilor suceveni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene va participa, pe parcursul zilei de joi, alături de sponsorii şi conducerea echipei locale de handbal, la şedinţa Consiliului de Administraţie a clubului universitar de handbal.

Anunţul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, unde a ţinut să laude rezultatele din ultima perioadă a handbaliştilor şi să-şi exprime încrederea că anul acesta vom bate la uşile altor competiţii europene mai puternice de Challenge Cup.

„Voi participa mâine la şedinţa Consiliului de Administraţie unde vom analiza situaţia financiară actuală a clubului şi nevoile pentru perioada următoare. Cu siguranţă participarea în cupele europene va necesita costuri suplimentare dar sunt foarte mândru de realizările echipei şi ţin să-i asigur pe sportivi şi staff-ul clubului că alături de sponsori vom încerca să găsim căile legale prin care să suplimentăm fondurile”, a declarat Ion Lungu.

Până acum, administraţia publică locală a achitat către echipa masculină de handbal suma de 5 miliarde din totalul de zece promise de municipalitate ca susţinere a activităţii sportive la nivel înalt.


Intră acum și în grupul de