Primarul Sucevei isi doreste participarea in Challenge Cup a echipei de Handbal (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene crede că ar fi mai bună ideea ca echipa locală de handbal masculin să opteze pentru participarea în Challenge Cup şi nu EHF Champions League. Cel puţin aceasta este părerea primarului Ion Lungu pe care a făcut-o publică în cadrul conferinţei de presa de miercuri.

Poziţionarea istorică a clubului universitar pe locul al treilea la finele campionatului intern a atras atenţia autorităţilor locale şi judeţene cel puţin din punct de vedere financiar.

Astfel municipalitatea a achitat către club încă 2 miliarde de lei vechi pe parcursul acestei săptămâni ajungând la suma de şapte miliarde din cele 10 promise de către administraţia locală că vor fi direcţionate către activitatea handbalistică.

„Primăria municipiului Suceava sprijină în continuare echipa locală de handbal masculin şi o felicit pentru rezultatele deosebite pe care le-a obţinut dar din punctul meu de vedere cel mai bine ar fi să optăm pentru Challenge Cup chiar dacă există o variantă de a participa în EHF pentru că este o competiţie mai accesibilă pentru noi” a declarat Ion Lungu.

În acest fel edilul şef al oraşului speră ca sportivii suceveni să-şi ia şi revanşa faţă de anul 2008 când au pierdut finala acestei competiţii.


Intră acum și în grupul de