Tanarul pugilist sucevean Ionut Nichita nu a avut noroc la Campionatul National de juniori (Box)


Intră acum și în grupul de

CSM Florconstruct Suceava a fost reprezentat la Campionatul Naţional de Box juniori de la Craiova, turneu încheiat la finele săptămânii precedente, de tânărul Ionuţ Nichita. Deşi practică boxul doar de şapte luni, sportivul sucevean a dovedit că are talent şi dorinţă de afirmare. Aceste lucruri, precum şi pregătirea lui fizică ireproşabilă au fost demonstrate la testul de intrare în categoria sa, 66 de kilograme. La această categorie de greutate au fost înscrişi 15 sportivi.

„În primul tur, Ionuţ Nichita a încrucişat mănuşile cu un pugilist mult mai experimentat din Reşiţa. Sportivul nostru a făcut tot posibilul pentru a obţine victoria, însă a fost obstrucţionat de arbitrul de ring. După ce a fragmentat excesiv meciul l-a şi avertizat pe Ionuţ pentru a fi sigur că nu poate fi declarat învingător. Păcat de faptul că se întâmplă şi acum aceste adevărate nedreptăţi care privează un tânăr de afirmarea care o merită. Chiar dacă nu a reuşit să treacă de primul tur, pentru că în nod cert ar fi ajuns mai departe, sportivul nostru merită încurajat pentru că se pregăteşte admirabil şi îi place boxul.

Sper să avem mai multă şansă la Cupa României tineret feminin de la Mangalia din perioada 5-11 iunie acolo unde vom participa cu medaliata cu bronz a Campionatelor Naţionale de Tineret Lăcrămioara Perijoc”, a declarat antrenorul Doru Iftime.


Intră acum și în grupul de