Baraj Liga a III-a: Sporting Suceava se bate cu Donadoni de Mures


Intră acum și în grupul de


La barajul de promovare în Liga a III-a, de pe 15 iunie, Sporting Suceava va înfrunta campioana judeţului Mureş, nimeni alta decât echipa satelit a prim-divizionarei FCM Târgu Mureş.

În ultima etapă a Ligii a IV-a din Mureş, liderul Gaz Metan Tg. Mureş a pierdut surprinzător, 0-5 cu Avântul Miheşu de Câmpie, iar FCM II Tg. Mureş s-a impus la „masa verde”, în disputa cu ACS Târnava Mică, astfel că echipa campioană a judeţului Mureş a devenit FC Municipal II Târgu Mureş.

Având în componenţă atât tineri talentaţi cât şi jucători experimentaţi de la prima echipă, FCM II Tg. Mureş se anunţă a fi un adversar dificil pentru Sporting Suceava. Interesant este că la gruparea mureşeană joacă şi doi italieni: Caparco şi Donadoni. Nu celebrul Roberto, ci Mario, care a evoluat în Peninsulă în Serie C, la Padova şi în Serie B, la Albinoleffe.

Iată componenţa lotului echipei FCM II Târgu Mureş: Borbely Zsolt, Paul Crăciun – Cosmin Dordea, Rareş Ghira, Nicolae Apa, Ciprian Radu, Rareş Stoica, Mircea Pop, Alexandru Botoşer, Andrei Forroi, Eugean Curticăpean, Silviu Naste, Bogdan Ardelean, Torok Szabolcs, Paul Bosa, Alexandru Botorea, Sergiu Sălaghie, Andrei Suciu. În afara acestora, antrenorul Nicolae Ghira mai poate folosi şi o parte din jucătorii de la echipa din Liga I: Andrei Cordoş, Rareş Vârtic, Mihai Stere, Casian Miclăuş, Alessandro Caparco (care a evoluat timp de două sezoane în Serie B la Grosetto) şi Mario Donadoni.


Intră acum și în grupul de