Atletism: Casandra trage tare pentru Europeanul pe echipe


Intră acum și în grupul de

Întrunit sâmbătă, Biroul Executiv al Federaţiei Române de Atletism a aprobat listele cu sportivii care vor reprezenta ţara noastră la următoarele competiţii majore. Cristina Casandra va face parte din lotul României care va participa la Campionatul European pe echipe de la Izmir (Turcia), din perioda 18-19 iunie.

Atleta legitimată la CSM Suceava se află în cantonament la Snagov şi vrea să se întoarcă din Turcia cu o medalie. „Nu avea sens să alerge la Internaţionalele României pentru că la start erau sportive modeste şi am considerat că este mai bine să continuăm pregătirea. Ne dorim să realizăm cât mai repede baremul pentru Jocurile Olimpice de la Londra, iar obiectivul pentru Campionatul European pe echipe este obţinerea unei medalii”, a precizat antrenorul Cristinei, Silviu Casandra, care este şi membru în Biroul Executiv al FRA.

Tot în şedinţa de sâmbătă, s-au stabilit şi sportivii care vor participa la Mondialele de la Lille (Franţa), din perioada 6-10 iulie. Trei suceveni vor alerga la întrecerea de luna viitoare:Iuliana Chelaru, Bogdan Macovei şi Mihai Romaş.


Intră acum și în grupul de