Fotbal – juniori C: Doua infrangeri si o victorie, bilantul echipei LPS Suceava la turneul zonal


Intră acum și în grupul de

Echipa de juniori C a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a înregistrat o victorie şi două înfrângeri la turneul zonal care a avut loc la Piatra Neamţ în această săptămână. Sucevenii au pierdut cu 0-4 şi 0-5 disputele cu Poli Iaşi şi respectiv, Ceahlăul Piatra Neamţ şi au câştigat cu 6-2 partida cu LPS Botoşani.

În primul meci al turneului, echipa suceveană a fost depăşită clar cu scorul de 0-4, de principala favorita la calificare, Poli Iasi.

În cel de-al doilea meci, după ce au făcut naveta pe traseul Suceava – Piatra Neamţ, juniorii lui Ioan Radu şi-au adăugat primele puncte în cont, după ce s-au impus, cu scorul de 6-2, în faţa rivalilor de la LPS Botoşani, victoria fiind asigurată de golurile marcate de Ungureanu (3), Mihăilescu (2) şi Cucoş.

Ultimul joc al turneului pentru elevii profesorului Ioan Radu a fost cel cu gruparea gazdă, Ceahlăul Piatra Neamţ. Pe o vreme ploioasă, cele două echipe s-au confruntat pe un teren sintetic absolut impropriu pentru condiţiile meteo. Nemţenii, mai obişnuiţi cu suprafaţa de joc s-au impus clar cu scorul de 5-0.

„A fost o experienţă deosebită pentru jucătorii noştri care au avut în ca adversari sportivi de la unele din centrele fotbalistice de prestigiu la nivel juvenil. Am pierdut clar în meciurile cu Poli Iaşi şi Ceahlăul Piatra Neamţ, dar am reuşit o victorie în disputa cu LPS Botoşani.

Despre jocul cu gruparea gazdă Ceahlăul Piatra Neamţ nu pot să spun nimic pentru că am jucat pe un teren sintetic pe ploaie. Nu ştiu dacă în alte condiţii am fi învins, dar în orice caz adversarii noştri erau mult mai familiarizaţi cu suprafaţa de joc. În disputa cu Poli Iaşi, deşi scorul de 0-4 cu care am pierdut pare cam mare, trebuie de menţionat faptul că două din cele patru goluri încasate au purtat exclusiv vina portarului echipei noastre. Cel de-al doilea joc, disputat in compania celor de la LPS Botoşani a fost fără istoric, victoria noastră fiind una facilă”, a apreciat profesorul Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de