Fotbal, Liga a III-a: Rapid Suceava vizeaza un sezon mai bun decat cel precedent


Intră acum și în grupul de

Rapid Suceava a avut un sezon competiţional destul de modest, dar a reuşit pe final să arate că poate să se descurce şi cu cea mai tânără „gardă”.

Noul antrenor al echipei, Bogdan Tudoreanu se bazează pe faptul că fotbaliştii Claudiu Sevaciuc şi Mircea Negru vor reveni la Rapid după expirarea împrumutului de 6 luni la Sporting Suceava, în vreme ce Dinu Oniu şi Bogdan Pantea vor da răspunsul până la sfârşitul acestei săptămâni. La agruparea suceveană vor mai reveni, se pare, după împrumuturi şi Marius Romaniuc, (Bucovina Frătăuţii Noi), Vlad Stănescu (Petrolul Ploieşti) şi Florin Plămadă (CS Otopeni).

Mai pot îmbrăca tricoul alb-vişiniu şi Paul Bosancu (FC Botoşani), Florin Ailenei (FC Oneşti), dar şi Kuruc de la CS Gura Humorului, susţin oficialii rapidişti.

„Rapid Suceava se pare că va mai conta pe portarul Cătălin Pascal şi jucătorii de câmp Răzvan Breniuc, Cristian Spătar, Ionuţ Plămadă, Cătălin Golofca, Cezar Ciurlă şi Alexandru Ghiviziu. Lucrul cel mai bun este acela că vom putea efectua un stagiu de pregătire centralizată”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Sezonul 2011-2012 al Ligii a III-a este programat să înceapă pe data de 19 august.


Intră acum și în grupul de