Handbal masculin: Tinerii jucatori de la CS Universitatea II Suceava au intrat in sfarsit in sala


Intră acum și în grupul de

După două săptămâni de antrenamente fizice, jucătorii echipei a doua a Universităţii Suceava au intrat în sfârşit în sală. Sub comanda profesorului Răzvan Bernicu se află acelaşi lot de jucători ca anul trecut, dar şi câţiva tineri aflaţi deocamdată în probe.

Pe lângă Dan Negruşeri, de la LPS Suceava şi fratele lui Dan Buga de la Brăila, la antrenamente se mai află jucători de la Bistriţa, Botoşani şi Centrul Olimpic Bucureşti.
„Am încheiat partea de reacomodare la efort şi de antrenamente fizice şi am intrat în sală. Nu avem cristalizat încă lotul cu care vom începe noul sezon şi verificăm potenţialul unor jucători noi. Au venit în probe câţiva sportivi de la Botoşani, Bistriţa şi Bucureşti, alături de Dan Negruşeri de la LPS Suceava şi fratele lui Dan Buga de la Brăila. Nu are peste doi metri înălţime, dar măsoară totuşi 1,92.

Primele jocuri amicale şi pentru echipa noastră vor fi cele din cadrul Memorialului „Mihai Mironiuc” de la începutul lunii august”, a declarat profesorul Răzvan Bernicu.


Intră acum și în grupul de