Rugby: CSM Bucovina Suceava intalneste pe Arsenal Targoviste in Cupa Romaniei


Intră acum și în grupul de

Federaţia Română de Rugby a stabilit programul meciurilor din cadrul primului tur al Cupei României, faza în care vor fi angrenate doar echipele din Divizia Naţională şi Divizia A. Potrivit tragerii la sorţi, CSM Bucovina Suceava va juca în pe terenul formaţiei Arsenal Târgovişte, într-un meci programat într-o singura manşă eliminatorie, pe data de 10 septembrie, cu începere de la orele 10.00.

“Pentru tinerii noştri jucători experienţa competiţională se poate acumula doar prin cât mai multe jocuri. Din nefericire, deplasarea din Cupa României este extrem de lungă, lucru care ne incomodează din toate punctele de vedere.

Sper totuşi să trecem de această primă etapă şi să reuşim să aducem pe stadionul „Unirea” o echipă din Superligă”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Programul complet al primului tur al Cupei României la rugby:

Callatis Mangalia – Politehnica Iaşi
CS Năvodari – Ştiinţa Petroşani
Arsenal Târgovişte – CSM Bucovina Suceava
CS Metrorex Bucureşti – CFR Braşov
RCM Galaţi – Olimpia Bucureşti
RC Griviţa – Stejarul Buzău
Sportul Studenţesc – CSO Pantelimon
CSM Sibiu – RC Bârlad

Cele opt câştigătoare din primul tur al Cupei României vor juca, în faza optimilor de finală, programate pe data de 17 septembrie, în compania grupărilor din SuperLiga Naţionala. Pe lângă Cupa României, până la finele anului, CSM Bucovina Suceava va mai participa, pe parcursul lunii octombrie şi la cele patru turnee ale Campionatului Naţional de Rugby în şapte, ce vor avea loc la Iaşi, Bârlad, Braşov şi Buzău.


Intră acum și în grupul de