Tenis: Interes major pentru editia a VI-a a Cupei Ciuc – BCR Tenis Partener


Intră acum și în grupul de

Peste 80 de jucători au fost prezenţi pe terenurile din complexul „Unirea” la ediţia a VI-a a Cupei Ciuc – BCR Tenis Partener. La competiţia organizată de Clubul Sportiv „Select” Suceava, CSM Suceava şi Asociaţia Judeţeană de Tenis s-a jucat pe patru nivele de valoare, V, VI, VII şi VIII. Pe lângă BCR, Title Sponsorul proiectului au mai fost implicaţi în organizarea acestui eveniment sportiv şi firma Wilson, care a oferit mingile oficiale, firma Ciuc care a oferit berea oficială a competiţiei, Persil şi Continental Hotels.

La nivelul V, pe primul loc s-a clasat Andrei Iacob de la „Select” Suceava, el învingându-l în finală pe colegul său de club Victor Munteanu. Pe locul al treilea s-a situat Ionuţ Rusu tot de la „Select” Suceava.

La nivelul VI, câştigător a fost Gabriel Rusu de la „Select” Suceava, el impunându-se în finala cu Ştefan Hunceac. Pe locul III s-au clasat în final Mihai Ududec şi Dumitru Negru.

La nivelul VII, s-a impus Mihai Chirilă din Iaşi, pe locurile II şi III situându-se în ordine concitadinii săi Alin Hâncu şi Ciprian Gavril. La nivelul VII s-a jucat şi la dublu, pe primul loc clasându-se cuplul Nicolae Bălan – Nicolaie Iliut (Vicov şi Gălăneşti). Pe locurile II şi III s-a situat cuplul Mihai Ududec – Cristi Roman de la „Select” Suceava şi cuplul tată – fiu, Ilie şi Ştefan Hunceac.

La nivelul VIII, cel mai bun a fost Florin Dumbravă de la „Select” Suceava, el fiind urmat în clasamentul final de Costel Chelaru şi Bogdan Marasin. Cei care s-au clasat pe primele locuri au primit premii din partea organizatorilor.

„Competiţia a fost una de ridicat nivel tehnic şi spectacular. Am avut noroc de vreme bună, nu a fost exagerat de cald şi meciurile au fost pasionante. Sper ca şi la anul să avem parte de o participare la fel de numeroasă”, a declarat Mihai Pop, instructor la „Select” Suceava.


Intră acum și în grupul de