Handbal – Divizia A: CSU II Suceava joaca in prima etapa la Poli Iasi


Intră acum și în grupul de

Echipa a doua a Clubului Sportiv „Universitatea Suceava” începe noul sezon al seriei I a Diviziei A de handbal masculin cu un meci pe terenul grupării Poli Iaşi. Meciul se va disputa duminică, 18 septembrie, începând cu ora 11.00.

Noul format al eşalonului secund al handbalului masculin românesc cuprinde două serii, est respectiv vest, a câte 14 echipe, respectiv 14 formaţii.

„Lotul echipei noastre se bazează pe mulţi dintre sportivii care au evoluat şi anul trecut. Noutăţile se numesc Aldica de la Bistriţa, Beşliu de la Botoşani, Iriciuc, juniori de la LPS Suceava. Din echipa noastră face parte şi tânărul Negruşeri, care a terminat junioratul tot la LPS Suceava, sportiv care se recuperează încă după o afecţiune.

Pentru partida cu Poli Iaşi sperăm să beneficiem şi de aportul lui Nedelcu şi Cadar, jucători care au nevoie de meciuri în picioare pentru a-şi putea intra în formă.
Faptul că vom avea în serie mai multe echipe în seria A este un avantaj pentru jucătorii noştri care se plafonaseră oarecum întâlnind aceleaşi grupări. Va fi o experienţă deosebită în acest an şi noi mizăm pe acelaşi lucru ca şi anul trecut, adică să creştem tineri care să poată oricând să evolueze pentru echipa de Ligă Naţională”, a declarat antrenorul formaţiei CSU II Suceava, Răzvan Bernicu.

Sezonul 2010-2011 al seriei A a Diviziei A a fost încheiat de CS Universitatea II Suceava pe primul loc, formaţia suceveană neavând drept de promovare.

Prima rundă a seriei I a Diviziei A de handbal masculin programează meciurile:

U Târgovişte – HC Dunărea Brăila
Dinamo Bucureşti – ACS Interhandbal Bucureşti
U Galaţi – CSU Ştiinţa II Bacău
LPS Piatra Neamţ – HC Vaslui
Poli Iaşi – CSU II Suceava
CSM Bacău 2010 – CSM Focşani 2007
CSM Călăraşi – ASCH Teleorman Alexandria


Intră acum și în grupul de