Rugby: CSM Bucovina Suceava, la cea de-a treia etapa a Diviziei Nationale la rugby in sapte


Intră acum și în grupul de

Etapa a III-a a Diviziei Naţionale de rugby în şapte se va desfăşura duminică, 23 octombrie, la Buzău. În primele două runde care au avut loc la Braşov şi Iaşi, CSM Bucovina Suceava a înregistrat o singură victorie din cele zece partide disputate ocupând de fiecare dată ultimul loc în clasament. Dacă după etapa de la Braşov mai mulţi jucători au răcit după frigul şi zăpada din acele zile, la Iaşi cel puţin patru suceveni s-au accidentat serios în special la capătul meciului cu Dinamo Chişinău.

„Noi vom încerca să ne îmbunătăţim prestaţia în această a treia etapă la rugby în şapte de la Buzău. La Iaşi deja am reuşit o victorie şi am punctat în multe partide, dar în schimb o parte din jucătorii noştri tineri s-au accidentat.

Se pare că nu vom putea conta pe serviciile lui Constantineanu şi Iacobuţă, lipsa lor fiind una destul de importantă. La rugby în şapte contează foarte mult omogenitatea formaţiei şi relaţiile de joc, ori în cazul în care eşti nevoit să tot schimbi formula de echipă atunci nu poţi obţine prea multe. Sper totuşi să scăpăm de „firma” pe care ne-am făcut-o de colecţionari de „linguri de lemn”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de