Sucevenii s-au descurcat de minune la Mondialele de Telegrafie


Intră acum și în grupul de

Campionatele Mondiale de Telegrafie Viteză s-au disputat la finele săptămânii trecute, la Bielefeld în Germania.

Echipa României pregătită de antrenorul sucevean Adrian Zaiţ a avut o comportare deosebită reuşind să cucerească 22 de medalii.

În mod cert, cea mai consistentă contribuţie la zestrea de medalii ale României au avut-o sportivii de la CSTA Suceava. Alexandru Mancaş a devenit campion mondial în proba de Morse Runner, el intrând în posesia medaliilor de argint şi bronz şi în probele de recepţie indicativă şi transmitere. Alături de Alexandru Mancaş, printre cei mai buni sportivi suceveni s-au numărat Marian Balica, medaliat cu argint în probele de Morse Runner, în cea de recepţie şi cu echipa în clasamentul general. Alături de Alexandru Mancaş şi Marian Balica, CSTA Suceava s-a remarcat prin sportivele Adelina Aştefanei şi Vasilica Trofin, ele reuşind să se numere printre cele mai bune concurente în proba de recepţie.

Rezultatele consemnate la finele acestui Campionat Mondiale de Telerafie Viteză au demonstrat faptul că CSTA Suceava se numără printre cluburile de top din România. Pe lângă sportivii care s-au remarcat în probele individuale, CSTA Suceava în componenţa Alexandru Mancaş, Marian Balica, Vasilica Trofin, Adelina Aştefanei, plus Ionela Trofin, Cristian Haldan, Ştefam Mancaş şi Andrei Bidirliu a urcat pe podium în proba pe echipe.

„În mod sincer ne-am ărezentat la acest Campionat Mondial în dorinţa de a ne face cunoscuţi. Aveam câţiva aşi în mânecă pe care am mizat în ultimii ani şi nu am fost dezamăgit. Cred că CSTA Suceava a fost şi de această dată în top şi a adus în telegrafia mondială sportivi de excepţie”, a declarat antrenorul echipei naţionale de telegrafie, suceveanul Adrian Zaiţ.


Intră acum și în grupul de