La Balul Bobocilor de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului vine „Sfarsitul lumii”


Intră acum și în grupul de

Bobocii de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului vor trebui să se transforme în salvatorii planetei, la ediţia din acest an a Balului Bobocilor întrucât, potrivit organizatorilor, tema spectacolului este chiar “Sfârşitul lumii”.

„Cele şapte perechi înscrise în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc vor fi consideraţi salvatorii lumii, deoarece ei vor trebui să ofere soluţii viabile de salvare întregului mapamond. Pe parcursul show-ului vor putea fi observate eforturile bobocilor de a salva ţigani, americani ş.a.”, a dezvăluit pentru NewsBucovina.ro, eleva Raluca Bianca Ursaciuc, organizator în cadrul evenimentului.

Potrivit aceleiaşi surse, cei 14 concurenţi vor fi supuşi la o probă la alegere, o probă de dans şi la una de spontaneitate, la care aceştia vor trebui să îşi demonstreze şi perspicacitatea.

Invitaţii speciali ai evenimentului vor fi membrii trupei VUNK.

Ediţia 2011 a Balului Bobocilor de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului va avea loc vineri, 28 octombrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură din oraş. După spectacol liceenii vor continua distracţia în “Face Club” din localitate.


Intră acum și în grupul de