Handbal masculin – Challenge Cup: CS Universitatea Suceava mizeaza pe dubla victorie cu Bnei Hertzliya (Israel)


Intră acum și în grupul de

Partidele cu gruparea din Israel vor avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică, de la orele 11.00

La prima întâlnire cu Challenge Cup, CS Universitatea Suceava se va confrunta sâmbătă şi duminică, 26, 27 noiembrie, acasă în sala LPS cu formaţia israeliană Bnei Hertzliya. Handbaliştii suceveni au urmărit la lucru gruparea din Israel şi mizează pe o dublă victorie care să le asigure calificarea în runda următoare.

Clubul Bnei Hertzliya din Israel se află la 15 kilometri a de Tel Aviv şi nu se remarcă prin performanţe deosebite la nivel de handbal masculin, fetele fiind cele care au adus faimă clubului.

„Nu va fi simplu cu cei din Israel pentru că au câţiva jucători străini buni care dau bine de la 9 metri. Trebuie să fim atenţi cu adversarii noştri pentru că avem nevoie ca să trecem de „pasa proastă” prin care trecem acum. Ne trebuie un moral bun în perspectiva jocurilor cu HCM Constanţa şi CSM Satu Mare”, a declarat portarul formaţiei CSU Suceava, Iulian Andrei.

„Disputa cu echipa din Israel a picat bine pentru noi. Este momentul în care trebuie să ne „spălăm păcatele” faţă de spectatori şi faşă de noi. Nu avem un moral rău acum şi sunt absolut convins că vom face jocuri bune”, a afirmat extrema dreaptă a echipei CSU Suceava, Răzvan Gavriloaia.

„Formaţia din Israel este una interesantă care poate arunca de „afară”. Nu cred că vor rezista ritmului nostru de joc”, a afirmat Bogdan Şoldănescu.

„Nu reprezintă niciun secret faptul că avem nevoie de sprijinul spectatorilor, aşa cum a fost de fiecare dată. Trebuie să ajungem în faza următoare a competiţiei pentru că stă în putinţa noastră să facem acest lucru”, a fost de părere unul dintre „veteranii” suceveni, Adi Mitrea.

Handbaliştii suceveni nu şi-au făcut mari probleme în legătură cu Bnei Hertzliya din Israel şi sunt convinşi că în cazul în care erau toţi, la fel ca anul trecut, pentru oaspeţi nu exista nicio şansă.

Universitatea Suceava şi Bnei Hertzeliya se vor confrunta pe 26 şi 27 noiembrie, de la ora 11:00, in cadrul turului III al Cupei Challenge. Partidele vor fi arbitrate de o brigadă din Serbia, formată din Marco Boricic şi Dejan Markovic. Din partea Federaţiei Europene de Handbal a fost delegat grecul Antonis Hadjinikolaou.


Intră acum și în grupul de