Suceveanca Maria Andreea, după interviul din SUA cu Lara Fabian: „Rolul de cântăreață jurnalistă e cel mai tare pentru că știu exact ce simte un artist”


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Maria Andreea a publicat, luni, pe contul său oficial, interviul realizat în Statele Unite ale Americii cu celebra artistă Lara Fabian.

„Un interviu pe care l-am făcut cu mult drag, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o artistă pe care o îndrăgesc de ani de zile. O persoană caldă, naturală care emană frumusețe prin toți porii. Mi-am luat rolul de jurnalistă în serios și i-am pregătit Larei Fabian niște întrebări la care, zic eu, a răspuns cu plăcere. Rolul de cântăreață jurnalistă e cel mai tare pentru că știu exact ce simte un artist. Vă invit să urmăriți interviul și dacă nu ați făcut-o încă, să vă cumpărați bilete la concertele ei din România: Cluj – 29 martie, București- 31 martie. Camouflage are toate ingredientele unui concert pe placul tuturor. De la muzica de suflet la piese dansante. Dar trebuie să vă convingeți singuri. Pe mine m-a hipnotizat cu vocea ei serafică. O onoare pentru mine să fiu alături de minunata și senzaționala artistă, Lara Fabian. Je t’aime Lara!”, a mărturisit pe pagina sa de socializare suceveanca Maria Andreea.

Reamintim faptul că Maria Andreea a anunțat la începutul lunii februarie a acestui an interviul cu Lara Fabian, primul interviu din cariera de jurnalist a sucevencei.

„Dacă mi-ar fi spus cineva când am terminat în vară facultatea că primul meu interviu ca jurnalist va fi cu Lara Fabian i-aș fi spus că e frumos să visezi. Dar se pare că e frumos să visezi și să lupți pentru visele tale pentru că devin realitate. Provocarea a fost mare pentru că cea care a făcut întrebările am fost chiar eu. Iar înainte de interviu am pus în aplicare toate sfaturile primite de la toți profesorii mei de jurnalism”, a povestit Maria Andreea.

 


Intră acum și în grupul de