Doi barbati care faceau scandal intr-un local din Baia, retinuti de politisti cu focuri de arma


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din comuna suceveană Baia au fost sesizaţi, duminică, despre faptul că doi bărbaţi, ambii de 32 de ani din localitate, fac scandal într-un local şi distrug bunurile din bar, se arată într-un comunicat al Insectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit sursei citate, un echipaj de poliţie a mers la localul respectiv unde i-a găsit pe cei doi care au continuat să fie violenţi şi să distrugă mai multe bunuri.

În condiţiile în care situaţia a degenerat, poliţiştii au cerut în sprijin intervenţia unei grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al IPJ Suceava,  care i-a găsit pe cei doi bărbaţi în zona unui magazin din comuna Baia.

Aici, întrucât cei doi au încercat să fugă şi existau date că deţin asupra lor obiecte înţepătoare, pentru reţinerea acestora, s-a folosit armamentul din dotare, fiind  trase de un poliţist din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale trei focuri de avertisment.

Cei doi bărbaţi au fost încătuşaţi şi duşi pentru audieri la sediul postului de poliţie, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, a dispus continuarea urmăririi penale faţă de  cei doi pentru ameninţare,  distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive, se mai precizează în comunicatul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de