Un adolescent fără permis a abandonat mașina tatălui său într-o pădure și a luat-o la fugă, la vederea poliţiştilor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, a luat cheile de la mașina tatălui său și a ieșit la plimbare. Distracția lui s-a încheiat însă după ce polițiștii din Vatra Dornei au vut să-l oprească pe raza comunei Cârlibaba.

politie urmarire

Potrivit polițiștilor, marți, în jurul orei 02.00, a fost efectuat un semnal regulamentar de oprire a unei mașini, DN 18, pe raza comunei Cârlibaba. Șoferul aflat la volanul mașinii vizate nu s-a conformat și a continuat deplasarea, motiv pentru care oamenii legii au trecut în urmărirea acestuia.

Deși s-au aflat pe urmele mașinii, polițiștii au găsit vehiculul abandonat într-o zonă împădurită, iar conducătorul auto plecat de la fața locului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparţine unui bărbat din judeţul Bistriţa Năsăud, care a declarat faptul că fiul său de 17 ani i-a sustras cheile auto din locuinţă fără încuviinţarea sa și a plecat cu mașina.

„Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul de poliție. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de