Primarul Lungu despre lucrările la pasajul de la Ițcani: Este o mobilizare exemplară


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a lăudat modul de executare a lucrărilor la pasajul de la Ițcani, el arătând că echipele de muncitori de la Victor Construct s-au mobilizat exemplar.

„Mă bucur că până în prezent, să nu-i deochi, au răspuns exact la apelul meu vizavi de lucrările la pasajul peste calea ferată. Este o mobilizare exemplară începând din ziua de vineri”, a declarat Ion Lungu, la comandamentul de lucrări cu fonduri europene, de marți dimineața.

comandament

Totodată, Lungu s-a declarat încântat de faptul că pe șantier sunt foarte multe utilaje și se lucrează pe mai multe fronturi de lucru.

Edilul a precizat că partea de cale rutieră a fost decopertată, iar în această săptămână constructorii urmează să toarne betoanele.

„M-aş bucura să fie aşa pentru că, aşa cum ştiţi, este caniculă în această săptămână, temperaturi ideale pentru asemenea operaţiuni”, a mai arătat edilul-șef al orașului.

Cât privește lucrările la podul peste râul Suceava de la Iţcani, muncitorii încă mai lucrează la rosturile de dilatare, însă, chiar și așa, Lungu consideră că lucrarea a ieșit de foarte bună calitate.

Pasajul peste calea ferată de la Ițcani a fost închis de vineri, de la ora 12.00, timp de două luni. În această perioadă traficul este deviat prin Burdujeni, pe strada Gheorghe Doja, dar și pe centura Sucevei.


Intră acum și în grupul de