Țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 30.000 lei, aruncate dintr-un motodeltaplan pe raza localității Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi au găsit pe raza localităţii de frontiera Vicovu de Sus 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de  aproximativ 30.000 lei ce au fost aruncate dintr-un motodeltaplan.

colete tigari brodina

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, sâmbătă, 3 octombrie, în jurul orei 02.00, poliţiştii de frontieră au observat cu ajutorul aparaturii din dotare un aparat de zbor de mici dimensiuni, cu motor, care se deplasa dinspre Ucraina spre România.

„Ajuns pe raza localităţii de frontiera Vicovu de Sus, pilotul aparatului de zbor a aruncat un colet, după care s-a înapoiat pe teritoriul Ucrainei.

Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră ale statului vecin despre caz şi la faţa locului a fost trimisă o echipă operativă care a procedat la cercetarea terenului”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a arătat că echipa operativă deplasată la fața locului a descoperit patru colete care conţineau cantitatea de 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 30.000 lei.

„În continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării”, a menționat ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

 


Intră acum și în grupul de