Au dat foc microbuzului in care au incarcat marfa furata dintr-un magazin


Intră acum și în grupul de

Patru tineri s-au luat la bătaie în noaptea de marţi spre miercuri, cu rudele proprietarului unui magazin după ce aceştia i-au surprins în timp ce furau scutece şi detergenţi din magazin. Cei patru au dat foc microbuzului în care au încărcat marfa furată. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, miercuri, în jurul orei 03.05, S. Mihaela, din oraşul Gura Humorului a sesizat faptul că persoane necunoscute, în jurul orei 02.30, au spart magazinul proprietate din localitate şi au sustras din interior detergenţi şi scutece, în valoare de aproximativ 6.000 lei.

Astfel, în jurul orei 02.30, S. Teodor, de 42 ani, din oraşul Gura Humorului, administrator al magazinului a primit pe telefonul mobil alarmă de efracţie al magazinului său.

Însoţit de S. Mihaela şi S. Dumitru, s-au deplasat la magazin, unde a surprins patru persoane necunoscute, care sustrăgeau bunuri din magazin şi le încărcau într-o autoutilitară înmatriculată în Italia. Între aceştia a avut loc o altercaţie, după care autorii au dispărut imediat de la faţa locului cu autoutilitara folosită, care a fost găsită ulterior la intrarea în comuna Mănăstirea Humorului arsă în totalitate, cu tot cu bunurile sustrase.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea celor patru.


Intră acum și în grupul de