A lasat 40 de case fara curent, dupa ce a rupt un stalp cu masina


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de 40 de locuinţe de pe raza localităţii Dorna Arini, judeţul Suceava au rămas fără curent electric după ce un tânăr inconştient s-a izbit cu maşina într-un stâlp de electricitate, pe care pur şi simplu l-a rupt, după care a fugit.

Incidentul s-a petrecut la miezul nopţii de marţi spre miercuri. Conform cercetărilor efectuate de poliţiştii chemaţi la faţa locului, autoturismul proiectat în stâlp este înmatriculat în Irlanda şi cu volanul pe partea dreaptă, se deplasa pe DN 17B din direcţia Broşteni – Vatra Dornei iar în dreptul bisericii ortodoxe din satul Dorna Arini a intrat frontal într-un stâlp de joasă tensiune, situat pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, deosebit de puternic, stâlpul a căzut peste partea carosabilă blocând circulaţia iar aproximativ 40 de locuinţe au rămas pe întuneric până joi la prânz fiind remediată situaţia doar la 20 dintre ele.

“Ulterior, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de U. Mugurel, de 21 ani, din comuna Dorna Arini care înaintea accidentului a fost văzut pe raza comunei Dorna Arini consumând băuturi alcoolice la un cafe–bar, după care s-a urcat la volanul autoturismului”, a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Acum poliţiştii încearcă acum să dea de urma şoferului care a dispărut de la domiciliu.


Intră acum și în grupul de