Tragedie in localitatea Pirtestii de Jos, judetul Suceava. Un adolescent de 16 ani a murit in casa bunicilor intoxicat cu „aurolac”


Intră acum și în grupul de

Un caz tragic a fost înregistrat pe parcursul zilei de sâmbătă pe raza localităţii Pîrteştii de Jos, judeţul Suceava, după ce un adolescent de 16 ani şi-a pierdut viaţa inhalând vapori de vopsea.

Băiatul, născut în Mangalia, locuia la bunicii săi din comuna suceveană împreună cu sora sa de 18 ani, după ce părinţii au plecat la muncă în străinătate. Sâmbătă, adolescentul a fost găsit în stare de agonie chiar de soră care a chemat ambulanţa, dar nu a mai putut fi salvat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, fata locuieşte pe parcursul săptămânii la internatul liceului din Gura Humorului, iar în week-end vine la Pîrteştii de Jos, unde fratele său, locuia singur într-o bucătărie de vară din curtea locuinţei bunicilor.

Incidentul a fost observat într-o primă fază de bunicul adolescentului care a constatat că acesta stă într-o poziţie nefirească şi a alertat-o pe sora lui. Tânăra a pătruns în încăperea respectivă unde şi-a găsit fratele în agonie având lângă el o pungă în care era vopsea verde, două pungi similare fiind sub pat, fiind luată în calcul intoxicaţia cu vaporii de la vopsea.

Ionuţ Epureanu a mai precizat că în prezent se fac cercetări faţă de această moarte suspectă şi se aşteaptă rezultatul examenului medico-legal.


Intră acum și în grupul de