PDL si PSD Suceava au confirmat informatia ca Milici a trecut la ARD. Afla ce spun liderii PSD si PDL despre miscarea lui Milici!


Intră acum și în grupul de

Consilierul judetean PSD, Ovidiu Milici, fost vicepresedinte al Organizatiei judetene Suceava a PSD va candida din partea Fortei Civice, in colegiul uninominal pentru Camera Deputatilor ce cuprinde municipiul Vatra Dornei.

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan a declarat joi dimineața că potrivit negocierilor, un post de candidat de deputat in judetul Suceava va reveni colegilor din Alianta România Dreaptă, Forța Civică sau PNTCD. Liderul democrat-liberal sucevean a explicat că ponderea cea mai mare o are Forta Civică și cel mai probabil pentru colegiul alocat acestora, cel din Vatra Dornei, nominalizarea o va face această formațiune politică.

”Nominalizarea pe colegiu le apartine”, a spus Ioan Bălan, care nu a exclus ca acest candidat sa fie prospătul demisionar din PSD, Ovidiu Milici.

Președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor a declarat presei că plecarea lui Milici către Forța Civică este doar o anticameră spre PDL, partid care are marea majoritate a candidaților proveniți din PSD sau PNL.

Potrivit lui Nechifor, din partea PDL vor candida in aceste alegeri Corneliu Popovici, Vasile Iie si Mihai Vitcu, fosti membri PSD, sau fostii liberali, Gheorghe Flutur, Gabriel Gospodaru sau Orest Onofrei.

”Mai nou un alt fost social-democrat, Ovidiu Milici este alături de ei. Flutur nu a inteles din lectia primită la alegerile locale, când a furat 12 primari in functie de la PNL si PSD și tot nu a reușit să câștige. Sucevenii știu să facă diferența între hoți și oamenii corecți”, a mai spus Cătălin Nechifor.

El susține că ”noi vom cotinua misiunea nostra politica, vom merge pe calea noastra si consideram ca proiectul corect ese USL”.

Întrebat de ce crede că Milici a ales să meargă spre ARD, Cătăliin Nechifor a răspuns că probabil ”coloneii din PDL, din timp în timp, încearcă să își aducă în armata lor si alți oameni care să le împărtășească crezul”.


Intră acum și în grupul de