Ardeleanu: Cu Baisanu cred ca pot face front comun pentru marile proiecte ale Sucevei


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, a declarat că din discuţiile purtate zilele trecute cu cetăţenii din Colegiul nr.1 Suceava, în care a fost ales, rezultă clar că mare parte din problemele ce i-au fost sesizate în toamna anului 2012 au rămas nerezolvate.

Parlamentarul democrat-liberal a exemplificat, într-o postare pe blogul său, cu finalizarea Centrului Cultural Bucovina, demararea construcției Sălii polivalente și a unui Complex sportiv, realizarea unor parcări de reședință în George Enescu, Obcini, Mărășești, Zamca,  modernizarea punctelor termice de pe Aleea Jupiter și cel din zona Albina ( punctele termice cu cea mai mare încărcătură  de consumatori din municipiul Suceava), mansardarea Școlii nr.8, Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu”,  Școlii nr. 9, Colegiului Naţional „Petru Rareş”, Colegiului Naţional „Spiru Haret”, finalizarea sălii și terenului de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare”, realizarea infrastructurii cimitirului, realizarea lucrărilor pentru canalizare și apă în Ițcani, modernizarea infrastucturii rutiere și devierea traficului greu din cartierul Ițcani, modernizarea iluminatului public din Ițcani, George Enescu, Mărășești, Zamca, Obcini.

sanda ardeleanu

Potrivit lui Ardeleanu, acestea sunt prioritățile locuitorilor zonei pe care o reprezintă în Parlamentul României, priorități pe care bugetul Primăriei muncipiului Suceava nu ar trebui să le ocolească. “Colegiul nr.1 Suceava este unul dintre puținele colegii din țară care beneficiază de doi deputați în funcție, unul de la Putere, celălalt de la Opoziție, și sunt convinsă că aceștia pot face front comun în interesul oamenilor dar și al orașului, în susținerea marilor proiecte pentru Suceava. Printre acestea se află și păstrarea autenticului, a identității  istorice arhitecturale, culturale”, a declarat deputatul PDL de Suceava pe blogul său.


Intră acum și în grupul de