Gheorghe Șoldan, după o acțiune electorală în Suceava: Este clar că oamenii vor o conducere care să își respecte promisiunile, nu una care le reia din patru în patru ani


Intră acum și în grupul de

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a ieșit după-amiază pe străzile municipiului Suceava, însoțit de o parte din echipa sa, pentru a discuta cu cetățenii despre planurile sale de dezvoltare a județului. În cadrul acestei acțiuni, Șoldan a distribuit pliante care detaliază proiectele propuse pentru mandatul 2024-2028.

„Am vorbit cu mulți suceveni despre planurile noastre pentru o dezvoltare reală a județului și am simțit dorința oamenilor pentru o schimbare în administrația județeană,” a declarat Șoldan.

 „Este clar că oamenii vor o conducere care să își respecte promisiunile, nu una care le reia din patru în patru ani”, a mai spus acesta.

Candidatul PSD a subliniat importanța comunicării directe cu locuitorii, afirmând că fiecare întâlnire îi crește încrederea în viitorul Sucevei. „Cu fiecare întâlnire cu locuitorii județului, încrederea mea în viitorul Sucevei crește. Haideți să aducem schimbarea împreună!”

Gheorghe Șoldan a încheiat acțiunea cu un apel către suceveni, reamintindu-le importanța zilei de 9 iunie, pe care a denumit-o „Ziua Schimbării”.

Această acțiune de campanie reflectă angajamentul candidatului de a fi aproape de cetățeni și de a le asculta nevoile și preocupările, în vederea unei administrații județene mai eficiente și mai transparente.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de