Lucian Harșovschi anunță darea în folosință a două locuri de joacă în cartierul George Enescu: Pentru mine, promisiunea devine obligație!


Intră acum și în grupul de

Copiii din cartierul George Enescu se pot bucura începând de astăzi de două noi locuri de joacă, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a spus că pentru el promisiunea devine obligație.

Lucian Harșovschi a explicat că în toamna anului trecut a stat de vorbă în zona unde acum un loc de joacă cu un copil care se juca pe pavele pentru că nu avea un loc de joacă în zonă.

„Atunci am modificat proiectul și i-am spus că vom face un loc de joacă. Uitați-vă că după iarna în care nu s-a putut lucra este un loc de joacă terminat și copiii din zona George Enescu se pot bucura de el”, a declarat viceprimarul.

„Vă asigur că nu e singurul. Alte nouă locuri de joacă vor fi date în folosință în perioada următoare pentru că e important ca cei mici, copiii noștri să aibă unde să se joace”,  a declarat viceprimarul.

El a mai deschis un loc de joacă în zona Nordic amenajat pentru ca cei mici să se poată juca acolo înainte de data de 1 iunie așa cum era prevăzut.


Intră acum și în grupul de