Blocaje la iesirea din tara la frontiera de Vest


Intră acum și în grupul de

Ca urmare a acestui fapt, Ministerul Administratiei si Internelor recomanda tuturor participantilor la traficul international, in vederea evitarii aglomeratiei, tranzitarea tuturor punctelor de trecere, existente la granita cu Republica Ungara.
Astfel, pe raza judetului Arad se poate iesi din tara prin PTF Turnu, PTF Varsand, PTF Nadlac, pe raza judetului Timis prin PTF Cenad, pe raza judetului Bihor prin PTF Bors; PTF Salonta; PTF Valea lui Mihai, iar pe raza judetului Satu Mare prin PTF Petea si PTF Urziceni.
In vederea fluidizarii traficului, Politia de Frontiera Romana intreprinde toate masurile necesare pentru derularea unui control civilizat, prin suplimentarea personalului care isi desfasoara activitatea la controlul documentelor si marirea numarului arterelor de control, pe sensul de iesire din tara.
Participantii la traficul transfrontalier, in situatia in care sunt nemultumiti de modul in care a fost efectuat controlul, pot suna la numarul de telefon 959, pentru teritoriu si 9590, pentru Bucuresti, unde aspectele semnalate vor fi prelucrate de catre politistii de frontiera, care vor actiona in consecinta.


Intră acum și în grupul de