Alianta D.A. PNL-PD exclude orice fel de colaborare cu PSD


Intră acum și în grupul de

Forurile de conducere ale Aliantei D.A. PNL-PD au adoptat in acest sens o rezolutie politica in cinci puncte, care face apel la toti cetatenii Romaniei sa voteze cu Traian Basescu in turul doi al scrutinului pentru alegerile prezidentiale, a subliniat copresedintele Aliantei D.A. PNL-PD.

“Chemam organizatiile PNL si PD, precum si militantii celor doua partide, la un efort maxim de mobilizare pentru atingerea acestul obiectiv politic, in masura sa confere Aliantei capacitatea de a decide formarea unei majoritati parlamentare si a viitorului Guvern”, se arata in document.

Alianta D.A. PNL-PD condamna “actiunile de fraudare a alegerilor comise de partidul de guvernamant, precum si atitudinea Guvernului PSD, care nu a asigurat conditiile de desfasurare corecta a alegerilor, aducand grave atingeri imaginii si credibilitatii Romaniei, precum si calendarului de integrare in UE”.

“Vrem sa formam un Guvern stabil pentru a elimina coruptia, a pune in practica programul nostru de reforme si a realiza integrarea europeana a Romaniei”, a concluzionat Calin Popescu Tariceanu, copresedintele Aliantei D.A. PNL-PD


Intră acum și în grupul de