Mihai Vitcu intentioneaza sa candideze la presedintia PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Totodata, el considera ca are sustinerea necesara in partid, bazindu-se pe faptul ca a primit peste 13 000 de voturi in cadrul alegerilor interne pentru listele parlamentare si sustine ca nu vrea sa se umileasca in fata nimanui pentru functii.

„Grija unora, cum ca imi pregatesc un anumit viitor, balansind intr-o parte sau in alta, trebuie sa dispara. Eu am personalitatea mea si nu am sa ma umilesc in fata nimanui, cersind onoruri sau functii. Nu parasesc partidul pentru a cistiga o demnitate. Sint in schimb ingrijorat cu privire la reforma care se vehiculeaza in PSD. Ma gindesc la oamenii care ar putea sa o faca, mai ales aceia de genul Marian Oprisan care mai sint, din pacate, si prin Suceava. Ca si cum cei de aici nu erau de ajuns, au mai venit si de la Bucuresti. Eu nu ma imbat cu apa rece si as vrea ca nimeni din PSD sa nu o faca, la gindul ca ii vor prinde sfirsitul mandatului in curs in functiile pe care le au”, a spus Vitcu.

El a mai criticat si modul in care a fost stabilit, in cadrul PSD, candidatul pentru functia de vicepresedinte in CJ Suceava, consilierul Gheorghe Iacob care nu a reusit sa ales. Vitcu a apreciat ca si el ar fi fost un bun candidat pentru acest loc, aratind ca i se cuvenea in schimbul locului de pe lista pentru Senat, el renuntind in favoarea lui Constantin Gheorghe(PUR) care a vacantat postul de vicepresedinte al CJ Suceava. „Modul cum a fost desemnat candidatul nostru nu este foarte corect. Situatia trebuia discutata cu membrii CJ. Marturisesc ca eram si eu un potential candidat, mai ales ca am trecut prin focul unei competitii interne in partid cu ocazia alegerilor parlamentare si unde, in urma rezultatelor, in mod normal, trebuia sa figurez pe listele pentru Senat, pe locul doi. Am inteles atunci ce inseamna disciplina de partid si faptul ca acest loc a fost dat celor de la PUR. Mi se parea insa firesc ca dupa plecarea domnului Constantin Gheorghe la Senat sa fi fost, cel putin, consultat in privinta viitorului candidat la functia de vicepresedinte”, a mai spus Vitcu.


Intră acum și în grupul de