Foc pus intentionat la o gospodarie din Vadu Moldovei. Au ars toate bunurile din interiorul locuintei
Militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Moldovei, au intervenit marţi seară cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Pavel G., din satul Ciumuleşti, comuna Vadu Moldovei.

Potrivit purtătoruli de cuvânt al ISU “Bucovina” Suceava, plt.adj.Alin Găleată, la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga casă şi la anexele gospodăreşti.

incendiu 1

“Incendiul a fost lichidat la ora 20:30, în limitele găsite.

Au ars bunurile din interiorul a patru camere (cu suprafeţe de câte 10 metri pătraţi fiecare), respectiv obiecte de mobilier, electrocasnice, materiale textile şi aproximativ 10 metri pătraţi de tavan (din scândură şi stuf). De asemenea, aproape toţi pereţii portanţi, construiţi din cărămidă, s-au degradat prin afumare.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a declarat Alin Găleată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a mai precizat că din fericire, în urma incendiului, nimeni nu a fost rănit, iar pompierii au salvat restul locuinţei (70%) şi anexele gospodăreşti.

loading...