Perchezitii in Suceava pentru destructurarea unei grupari care introducea in Penitenciarul Botosani substante psihoactive


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de miercuri, 11 februarie, au avut loc mai multe percheziţii  domiciliare pe raza judeţelor Botoşani, Suceava şi Iaşi, precum şi în cadrul Penitenciarului Botoşani pentru destructurarea unei grupări infracţionale, specializată în operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

perchezitie

Perchezițiile au fost puse pe suspiciunea rezonabilă că membrii grupării, începând cu luna ianuarie 2015, au procurat şi introdus în Penitenciarul Botoşani diferite cantităţi de substanţe cu caracter psihoactiv, disimulate în interiorul unor obiecte de îmbrăcăminte, obiecte de uz personal sau alimente, ambulate în colete.

Coletele ajungeau în Penitenciarul Botoşani în timpul programului de vizită prin diverse persoane, în funcţie de zilele în care deținuții puteau beneficia de aceste drepturi.

În urma efectuării percheziţiilor în cele trei județe, printre care și Suceava, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri, respectiv opt telefoane mobile, nouă cartele SIM, trei carduri microSD de memorie, comprimate şi înscrisuri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, al lucrătorilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava – S.A.S. şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani – S.A.S..


Intră acum și în grupul de