Sofer cautat de politistii din Vicovu de Sus dupa ce a produs un accident si a parasit locul faptei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vicovu de Sus sunt în căutarea unui șofer și a mașinii cu care se afla acesta, după ce o tânără de 22 de ani, din localitate, a sesizat că joi seara a fost implicată într-un accident rutier, șoferul vinovat de producerea evenimentului plecând de la fața locului.

accident politie

Potrivit polițiștilor, joi seara, în jurul orei 21.15, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Dragoş Vodă din localitate şi intenţiona să-l parcheze în faţa locuinţei, tânăra a fost lovită din spate de un autoturism, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat în faţa sa.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului condus de tânără, iar conducătorul auto vinovat şi-a continuat deplasarea.

Întrucât tânăra șoferiță a acuzat dureri la nivelul mânii stângi, a fost condusă la spital pentru investigații, având nevoie până la șapte zile de îngrijiri medicale.

Tânăra a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autovehiculului și a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului rutier.

 


Intră acum și în grupul de