Viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei: Staţiile de autobuz vor fi modernizate. Urmează zonele verzi şi noi locuri de joacă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, a declarat, joi, în conferinţa de presă a organizaţiei municipale PNL Suceava că actuala majoritate din Consiliul local continuă acţiunile pentru a asigura confort în spaţiul public.

El a spus că starea precară a staţiilor de autobuz este de mai mult timp în atenţia echipei din conducerea Primăriei şi că, în lipsa finanţării, au fost căutate soluţii alternative.

statie autobuz 1
Propunere de statie de autobuz

Astfel, împreună cu un investitor local, Lidl, s-a căzut de acord pe un proiect prin care se vor realiza trei noi staţii de autobuz.

„Ne asociem să facem adăposturi necesare, moderne”, a spus Doroftei care a adăugat că dacă rezultatul acestei asocieri va fi apreciat de suceveni atunci se va continua proiectul şi probabil că vor fi atraşi şi alţi investitori locali.

El a mai spus că tot pentru confortul public s-au făcut, cu eforturi bugetare limitate, dar cu sprijinul Direcţiei Silvice Suceava, cu ajutorul angajaţilor din direcţiile specializate ale Primăriei, amenajarea din zona Parcului Şipote şi noul parc din apropierea mănăstiri Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

statie autobuz 6
Statie de autobuz actuala

„Oamenii sunt mulţumiţi”, a declarat viceprimarul.

El a spus că până la sfârşitul acestui an se încearcă din partea conducerii Primăriei să fie încheiate parteneriate asumate cu investitori locali care să îngrijească spaţii verzi din municipiu, soluţie care este adoptată în mai multe ţări.

„Sunt posibilităţi şi în afara bugetului local”, a spus Doroftei.

El a mai anunţat că se derulează proceduri pentru achiziţia de echipamente pentru amenajarea a şase noi locuri de joacă.

„E un angajament pe care îl susţin, cel al creşterii nivelului de confort public”, a mai spus viceprimarul liberal.


Intră acum și în grupul de