Un mopedist beat și fără permis a ajuns la spital rănit, după ce a intrat într-o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a ajuns la spital rănit, după ce s-a izbit cu mopedul într-o autoutilitară cu semiremorcă, sâmbătă seara, pe raza localității.

accident moped ziua

IPJ Suceava a informat că sâmbătă seara, în jurul orei 19.50, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea un moped, pe strada Calea Bucovinei din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune lateral stânga cu o autoutilitară cu semiremorcă ce venea din sens opus.

Mopedistul a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul de localitate, fiind internat.

Polițiștii i-au testat pe cei doi conducători cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru șoferul autoutilitarei, un bărbat de 60 de ani, din Republica Moldova, și de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul mopedistului.

De asemenea, polițiștii au constatat că mopedistul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

 


Intră acum și în grupul de