S-a dus să distribuie marfă la un magazin de pe B-dul George Enescu, iar hoții i-au furat banii din mașină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava, a rămas fără banii încasați pentru firma la care lucreză într-un moment de neatenție când s-a dus să livreze marfă la un magazin de pe B-dul George Enescu.

furt casetofon masina

Poliția Județeană a informat că marți, în jurul orei 11.30, bărbatul a reclamat că i s-a furat o sumă de bani din autoutilitara pe care o conduce și care aparţine  unei firme din Sasca Nouă.

Suceveanul le-a spus polițtiștilor că a parcat vehiculul la un magazin de pe B-dul George Enescu din Suceava pentru a distribui marfă.

În urma cercetărilor, poliștii au stabilit că în timp ce reclamantul distribuia marfa, portierele au rămas închise dar neasigurate, iar în acest timp, din bord au fost furați banii din încasări.

„Sistemele de asigurare ale portierelor nu prezentau urme de forţare, fiind intacte şi în stare de funcţionare”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

 

 


Intră acum și în grupul de