Shopping City Suceava pune la bătaie 1500 de premii de vacanță


Intră acum și în grupul de

Clienții Shopping City Suceava care fac cumpărături de minimum 150 de lei, în perioada 17 iulie – 16 august, din magazinele din incinta complexului comercial, au posibilitatea de a câștiga sute de premii garantate.

Afis Campanie Castiga premii pe puncte!

Potrivit reprezentanților Shopping City Suceava, toţi cei care fac cumpărături din magazinele preferate pot câștiga 500 de rogojine, 500 de prosoape de plajă și 500 de umbrele de plajă.

„Pentru a intra în posesia premiilor, clienții trebuie să adune punctele bonus de fiecare dată când fac cumpărături de minimum 150 de lei, pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta centrului comercial.

Astfel, la un punct poţi câștiga pe loc o rogojină, la două puncte un prosop de plajă, iar la trei puncte o umbrela de plajă. Punctele se ridică de la Info point şi pot fi colecţionate pe toată durata campaniei, ori de cate ori faci cumpărături în magazinele din Shopping City Suceava

Tot ce trebuie să faci este să-ţi alegi premiul preferat şi să aduni puncte să-l câştigi”, se arată într-un comunicat de presă.

Sursa citată a menționat că pe toată durata campaniei clienții pot face ori de câte ori doresc cumpărături, pentru a aduna punctele necesare și pentru a câștiga premiul preferat.

În perioada iulie-august, Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de vară.


Intră acum și în grupul de