Lucian Harşovschi: Lucrăm la reabilitarea aleilor pentru pietoni din municipiu şi nu doar a străzilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a declarat, joi, în conferinţa de presă de la sediul PNL, că echipa de conducere a PNL Suceava consideră că este important ca pe lângă investiţiile în modernizarea şi refacerea unor străzi din municipiu, trebuie reabilitate şi aleile pietonale.

 

El a spus că echipa liberală din jurul lui Ioan Bălan vrea să aibă grijă de suceveni în aceeaşi măsură, dacă sunt şoferi sau pietoni şi că este foarte important ca pe lângă modernizarea străzilor să existe o atenţie şi pentru traficul pietonal.

„E vorba de alei importante, circulate”, a spus Harşovschi care a exemplificat cu aleea care face legătura între strada Universităţii şi strada Leca Morariu, sau aleea care duce se sediul AJOFM care a fost deja modernizată.

lucian harsovschi

 

El a mai spus că şi aleea comercianţilor din Piaţa Mică este modernizată, fiind amenajată o suprafaţă de peste o mie de metri pătraţi, urmând să fie astfel construită încât apa de ploaie să nu ajungă la intrarea în magazine ci în zona mediană de unde să fie colectată.

Harşovschi a mai spus că o altă alee care va fi modernizată e cea din staţia 22 Decembrie spre Liceul de Artă.

„Eforturile echipei liberale coordonate de Ioan Bălan sunt îngreunate de lucrările de apă şi canal”, a spus Harşovschi care a menţionat că firma Pfeiffer care execută aceste lucrări a fost amendată cu aproape 50.000 de lei de când e el viceprimar pentru modul în care lucrează.

El a mai spus că şi lucrările la avarii la reţeaua de apă executate de ACET vor trebui să fie urmărite astfel încât să fie adus terenul la zona iniţială.

„Au fost în acest an 141 de intervenii ACET. În urma intervenţiilor rămâne ca după război”, a spus viceprimarul care a adăugat că membrii PNL în AGA la ACET urmează să atragă atenţia asupra acestei situaţii astfel încât confortul cetăţenilor să nu mai fie afectat

„Cetăţenii resimt disconfortul creat de gropi, iar ACET va trebui să aducă terenul la starea iniţială”, a mai spus Harşovschi.

 


Intră acum și în grupul de