Încă o bătrână din Suceava a fost păcălită prin metoda „accidentul”


Intră acum și în grupul de

După ce marți o bătrână din municipiul Suceava a fost lăsată fără 4.000 de lei pentru că a dat crezare unui fals medic care i-a spus că fiica ei a fost implicată într-un grav accident rutier, o altă suceveancă a căzut în plasa escrocilor.

telefon fix

Potrivit Poliției Județene, o femeie în vârstă de 68 de ani, din municipiul Suceava, a fost păcălită prin aceeași metodă și lăsată fără 250 de euro, joi dimineața.

Polițiștii au arătat că joi, în jurul orei 09:30, în timp ce bătrâna se afla la domiciliu, a fost sunată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat medic şi i-a adus la cunoştinţă faptul că fiica ei a fost accidentată grav.

Totodată, așa-zisul medic i-a spus femeii că fata ei urmează a fi transportată cu elicopterul la un spital din Bucureşti, solicitându-i 2.000 de euro pentru intervenţia chirurgicală.

Respectând indicațiile falsului medic, bătrâna a pus într-un plic 250 de euro pe care-i deţinea în locuinţă şi după aproximativ jumătate de oră i-a predat unei persoane care a venit la domiciliul ei şi s-a prezentat ca fiind poliţist.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

 


Intră acum și în grupul de