Tragedie la ieşirea din Suceava: Soacră şi noră moarte după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de o autoutilitară din Sălaj

Două femei, Ana Dîrvariu de 27 de ani şi soacra sa Doiniţa Dîrvariu, de 52 de ani, au murit, după ce în maşina în care se aflau a intrat o autoutilitară condusă de un tânăr de 23 de ani din Sălaj.

Copilul de un an şi zece lui al tinerei femei şi soţul ei au fost răniţi.

 

Sursa foto: Ana Dîrvariu-Facebook
Sursa foto: Ana Dîrvariu-Facebook
ana si doinita dirvariu
Sursa foto: Doiniţa Dîrvariu- Facebook

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, Marius Ionel Gora, 23 de ani, din judeţul Sălaj, conducea joi o autoutilitară dinspre Bulevardul 1 Decembrie spre ieşirea din Suceava, iar în apropiere de intersecţia cu drumul ce duce la Mănăstirea Hagigadar, acesta a încercat să evite un autoturism care intra pe acel drum şi l-a depăşit fără să se asigure, intrând pe contrasens unde a lovit un autoturism VW condus de Oana Dârvariu, de 27 de ani.

În urma impactului, tânăra de la volan a suferit răni care au condus la deces, iar soacra acesteia, aflată pe bancheta din spate, Doiniţa, a murit şi ea tot în urma leziunilor suferite.

Soţul femeii a suferit traumatisme minore, dar este şocat de ceea ce s-a întâmplat, iar fiul său, în vârstă de un an şi zece luni a suferit răni la faţă, fiind transportat la un spital din Iaşi.